Flori Brasov si Organizare Evenimente Brasov

MENIU

Organizare nunta Brasov

Organizare nunta

O nunta Events&Flowers inseamna transformarea visului unui cuplu in realitate. Lucram alaturi de cei mai buni in domeniu, parteneri de incredere, completand armonios gama noastra de servicii: cofetari, servicii de catering, videografi si fotografi, DJ si banduri, lumini ambientale, tipografii si designeri interiori. Prin urmare oferim servicii complete de wedding planning prin buna relatie cu toate salile de evenimente din Brasov.

cere acest serviciu

Organizare botez

Micutul tau merita doar ce este mai bun, iar fericirea ta se traieste prin zambetul lui sincer. Momentul special din viata lui trebuie sa fie remarcabil, asa cum ti-l imaginezi. Events & Flowers te va surprinde de-a dreptul prin organizarea botezului ideal.

cere acest serviciu
Organizare petrecere Brasov

Organizare petrecere

Iti doresti sa organizezi o petrecere, pentru tine, sau pentru cineva drag, pentru companie, pentru colegii de birou, pentru ziua de nastere? Oricum ar fi, noi putem sa iti oferim cele mai bune solutii, incepand de la locatia, la aranjamente florale, pana la buna dispozitie a invitatilor tai.

cere acest serviciu

Corporate Deco

Oferim o plaja larga de servicii deco pentru companii si dezvoltam un ambiant placut, prin aranjamente saptamanale, lunare sau permanente. Participam in mod activ la lansari de produse, servicii, deschideri de noi locatii prin asocierea celor mai frumoase aranjamentede flori.

cere acest serviciu
Fotograf videograf nunta evenimente Brasov

Materiale evenimente

Un meniu spectaculos, o invitatie de nunta sau orice material iti trece prin minte, noi il putem realiza, de la concept pana la implementare. Lucram cu cei mai buni designeri, care inteleg la randul lor aceasta nevoie. Ramane doar sa te impresionam.

cere acest serviciu

Servicii foto & video

Ne place sa imortalizam frumosul, asa cum iti place si tie sa revezi de nenumarate ori povestea magica a evenimentului tau special. In completarea serviciilor de foto & video, concepem albume si materiale conexe, videouri tematice pentru parinti, nasi sau prieteni.

cere acest serviciu
Invitatii, marturii nunta, evenimente Brasov
Design floral Brasov

Design floral

Designul floral reprezinta principala noastra activitate. Ne mandrim cu aranjamente din cele mai diverse si functionale, pornind de la variantele traditionale pana la ultimele tendinte in domeniu. Lucram intotdeauna cu flori de cea mai buna calitate, aflate in sezon, pline de prospetime si miresme din cele mai placute. Customizam fiecare aranjament in parte, fie ca vorbim de cele simple, sau cele mai complexe, astfel incat surprindem mereu necesitatea clientilor nostri.

cere acest serviciu