Flori Brasov si Organizare Evenimente Brasov

MENIU

Florarie si organizare evenimente Brasov

Despre noi

Suntem convinsi ca fiecare buchet sau aranjament floral pe care il realizam spune o poveste. Prin modul unic de a combina calitatea si eleganta, dragostea pentru culoare si atentia pentru detalii, oferim aranjamentelor Events & Flowers puteri nebanuite, devenind purtatoarele unor emotii si sentimente: unele vorbesc despre recunostinta fata de persoanele dragi din viata noastra, despre iubire sau despre bucuria gesturilor marunte, de zi cu zi.

Descopera personalitatea si frumusetea florilor intr-o forma fascinanta. Pretuim armonia si frumusetea in stare pura, de aceea fiecare cadou floral pe care il cream este diferit, construit pe nevoia ta. Combinam designul floral cu cel de eveniment, iar la fiecare creatie adaugam toata priceperea si pasiunea pe care o avem pentru flori.

Cautam impreuna cu tine combinatia perfecta de flori pentru evenimentul la care visezi. Ne inspiram din preferintele tale si punem imaginatia la lucru pentru a crea aranjamente ce se potrivesc perfect cu dorinta ta. Aici vei afla semnificatia adevarata a consultantei personalizate. Intelegem florile si este privilegiul nostru sa oferim de fiecare data servicii de cea mai inalta calitate.